27 Eylül 2019 Cuma

Küçük Şişme Oyun Parkı

Şişme oyun Parkı, oyunlarının en eğlencelisidir. çocuklar sıra ile oynayabilecekleri eğlenceli bir şişme oyun parkıdır. Kaydırak ve zıp zıp aynı park içindedir. 680 w blower ile yollanır. Kaydırak oyunu 5 dakikada kurulur ve toplanır istediğiniz heryere kolayca taşınır.

İçerisinde oynayan çocuklar dışarıdan aileleri tarafından seyredilir kaliteli 0.60 şeffaf malzeme ile 2 tarafı kapatılmıştır. 75 cm zıplama alanı yüksekliği vardır. 680 w blower ile yollanır. Ömür boyu kullanabileceğiniz harika bir eğlence oyunudur. Buna çocuklar bayılacaklar… Çocuk parklarının yeni göz bebeği.

18 Eylül 2019 Çarşamba

Havuz Şişme Kaydırağı

İster kendi yüzen su parkı oyun parkını, ister dünyadaki en inanılmaz plaj partisini planlıyor olun, vizyonunuzun gerçeğe dönüşmesi için A noktasından Z noktasına kadar sizinle birlikte yürümek için burada. için irili ufaklı bir iş yok. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun şişme su kaydırakları vardır. Müşteriler, beklentilerinin ötesine ulaşma yetenekleri konusunda hayrandırlar. Katılacağınızdan eminiz.

Şişme su kaydırağı, herhangi bir plaj etkinliğini veya yazlık etkinliğini daha eğlenceli hale getirecektir. Söylemeye gerek yok, aile tatilleri. tasarımları yaratıcı ve eğlencelidir, çocuğu herhangi bir yetişkinle buluşturur. Kaya Tırmanışı Şişme Su Kaydırağı keyfine varacaksınız. Ya da eğer Yatınızda bir parti planlıyorsanız, Yat Partinizi Yat Eklentisi Kaydırak ile abartılı bir havuz partisine dönüştürmek için birçok ek sunmaktadır.

10 Ağustos 2019 Cumartesi

Ağız ve Diş sağlığının önemi nedir ? Temiz tutmanın Yolları Nelerdir ?

Hepimizin bildiği bu gibi yaşamda en ciddi olan şey sağlığımız. Tüm vücudumuzu etkileyen ve sağlığımızı bozmak konusu için en büyük tehdit yapan yer ise ağzımız. Ağız ve diş sağlığı bir insan için yoğun şekilde önemli. Doğru bakılmadığı takdirde organlarımıza ve sağlığımıza ciddi zararlar verebilir. Sadece diş fırçalamak sağlıklı kalmamız için maalesef ki yeterli değildir.

Ağız ve Diş sağlığının önemi nedir ? Temiz tutmanın Yolları Nelerdir ?

Alkol tüketimi, düzenli diş fırçalamamak, yeterli miktarda su tüketmemek, dişler için faydalı besinler tüketmemek, sigara kullanmak, düzenli şekilde diş hekimine gitmemek ağız sağlığımızda problemlere yol açar. Sağlıklı diş ve diş etlerine sahip olmadığımızda ilk şekilde kalp, damarlar ve böbreklerimiz etkilenir. Günde en az iki kez dişlerimizi fırçalamalıyız ve mümkünse gargara kullanarak ağzı ve dili de temizlemeliyiz. Eğer günde en asgari iki kez diş fırçalamazsak yediğimiz yiyecekler dişlerin üstünde tutunur ve bu tutunma 12 saati aştığında dişlerimizin üzerinde plak oluşumu başlar. Plak oluşumu 24 saati geçtiğinde dişler diş fırçası ile temizlenemeyecek düzeye gelir ve mikroorganizmalar için bir barınak olmaya başlar. Bu mikroorganizmalar diş minesini harap etmeye başlar. Erken ayrım edildiği takdirde tedavisi oldukça kolaydır. Fakat eğer mikroorganizmalar dişin yüzeyinde çukur oluşturduysa artık diş geri dönülmez bir noktadadır ve tedavisi başlamalıdır.

Bu dişte oluşan çukurlar hem koroner yürek hastalıklarının hem de kanserin vücuttaki iltihaplanma süreciyle yakından ilişkisi vardır. İltihaplanma ise başlı başına hayatımızı tehdit eden bir oluşumdur. Yaşlanmayı hızlandırdığı, romatizmalı hastalıklardan tutun da obeziteye , bağışıklık sıkıntılarından böbrek ve karaciğer hastalıklarına kadar bir birçok hastalığa davetiye çıkardığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

21 Temmuz 2019 Pazar

yaşam koçu görevleri

Günümüzde her bireyin belirli belirsiz sorunları vardır, bu bazan maddi bazan manevi olabilir. Ancak şu bir gerçek manevi düzen yapılmaksızın maddi düzenin aşırı anlamı yoktur. Yaşam koçları bu bireyler için yol göstericidir. Birçok insan artık yaşam koçlarına ihtiyaç duymaktadır ve bu iş dalı yoğun şekilde devasa olup çok yerde meslek yapabilmektedirler.

Bir yaşam koçu öncelikle danışanı birçok iyi analiz ederek, danışanın zihin yapısını ve nasıl düşündüğünü anlar.
Danışanın kişilik haritasını çıkartarak, doğru ve yanlışlarını görmesine yardımcı olur.
danışanın kendini yeniden şekillendirme sürecinde yol haritası çizer. Danışanını devasa bir alaka ve dikkatle dinler.
Danışanın elindeki kartları alıp, en iyi boyutta oynamasına, bazen oyunun kurallarını değiştirmesine ya da daha iyi bir oyun kurmasına destekçi olur.
Danışanında yeni, güçlü, pozitif his ve düşünceler yaratarak onun değişimini destekler.
Danışanına sorumluluk verir. Danışanını asla yargılamaz, eleştirmez ve zorlamaz. Danışanına herzaman enerji, güç ve motivasyon sağlar.
Seanslarda ve çalışmalarında sıfır mesuliyet alır. Çünkü bir hayat koçu asla danışanını yönlendirmez, yönetmez, asla akıl vermez. Yaşam koçluğu çalışmalarında tüm sorumluluk danışandadır.
Bir  Yaşam Koçluğu kuvvetli bir motivasyon ustasıdır. Her seansta danışanını daha kuvvetli ve kendine güvenen bir insan haline getirmek için onu motive eder.
danışanına akıllı sorular sorarak, danışanının farkındalığını geliştirir. Koçluk seansları esnasında danışanının itirazlarını iyi çözümler. Koçluk seansları danışanın gösterdiği dirençleri ustalıkla çözer.
Danışanı ile sohbet şeklinde olur. Bu sohbetler ile danışanın dünyasına girer, onunla uyumu yaratır. Empatik bir dinleyicidir.

16 Temmuz 2019 Salı

klarnet fiyatları ucuz

Hangi enstrümanı çalıyorsanız o enstrüman hakkında, o enstrümanı oluşturan parçalar meselesinde detaylı bilginizin olması epey bir önemli. Bu bilgilerin ışığında ;

Enstrüman temizliğinde hangi bölgenin ne ile temizlenmesi gerektiği
Enstrümanın tonunu etkileyen parçaların nasıl seçilmesi gerektiğini
Enstrümanı performanslı bir ebatta değerlendirmek için ne yapılması gerektiğini biliyor olursunuz.

Örnek vermek gerekirse klarnette tonu etkileyen en önemli faktörlerden bir tanesi bektir. Doğru bek yani ağızlık seçimi ile enstrümandan aldığınız tadı arttırabilirsiniz. Klarnetin her parçasını detaylı olarak incelemek arzu edenler buradaki yazımızı okumalıdırlar; klarnetin parçaları ve sahip oldukları önem

Klarnet, Türk müziğinde ve batı müziğinde yoğun  klarnet şekilde sık kullanılan, kendine has ses rengi ile insanları çokça değişik yerlere götürme yeteneğine sahip üflemeli bir müzik aletidir. Türk müziğinde de klarnet, hem şarkılarda solo enstrüman şekilde kullanılmakta hem de orkestralarda vazife almaktadır. Konserlerde ya da Türk müziği icra edilen bir fazla diri performansta duymaya alışık olduğumuz; "klarnet taksimi" terimi, klarnetin solo enstrüman olarak vazife yapmasıyla alakalı bir durumdur. Klarnet kursu İzmir şekilde biz bugünkü yazımızla, "klarnet taksimi nedir?" Sorusunu yanıt vermek istedik. Konusunda deneyimli klarnet kursu eğitmenlerimizin hazırladığı bu ova ile klarnet, klarnet taksimi, Türk müziği benzeri konular meselesi için bilgi sahibi olabilirsiniz.

28 Mayıs 2019 Salı

Dev Atlama Yatağı Nerede Üretilir

Güvenlik yastıklarımızın tümü, Berlin'deki DIN 14151-3'e göre bağımsız bir enstitü nedeni ile onaylandı. Bu standart, çokça sayıda azalma testi, farklı düşme ağırlıkları ve azalış pozisyonları ile yoğun testler koyar. Etki yavaşlamasını ölçen özel bir çarpışma testine özellikle ciddiyet verilir. Burada, atlayan insanın yüzeye birçok güçlü çarpmamasını, toprağa girmemesini yahut asayiş yastığının dışına arka sıçramasını sağlamak için asayiş yastığının üzerine bir kukla bırakılmaktadır. Bu ve öteki birçok test, atlayan kişinin ve kurtarma ekiplerinin sahada emniyetini ve korunmasını sağlar.
Kısacası: Sadece onaylı bir emniyet yastığı ile, bir atlama kişisini ve kurtarma ekibini en iyi biçimde önlenebilir yaralanmalardan koruyabilirsiniz.
Atlama Yatağı